Betyder de 12 øer – Dodekanesiske – og så er der faktisk mange flere.

Middelhavets perler i den sydøstlige del af Det Ægæiske Hav mellem Lilleasiens kyst og øen Kreta ligger Dodekaneserne (betyder De Tolv Øer). I denne særligt, solbeskinnede del af Grækenland har naturen skabt fortryllende omgivelser, i hvilke 3000 års historie er aftegnet. De gyldne bugter, det krystalklare hav, de grønne bjerge, de fantastiske huler og de fjerne øde landskaber fortryller alle besøgende. Når du tæller dem, er der faktisk 181! Men KUN 18 er beboede.

Billedegalleri fra De Dodekanesiske øer:

*Dodekanesernes indbyggere, er gæstfrie og ligefremme som alle ægte øboere, er altid villige til at dele de gaver, der er givet af naturen og tiden med deres gæster, mens de forbliver beskyttende over for og stolte af de nedarvede traditioner og skikke.

Rhodos og Kos er gruppens største øer, og de tilbyder service af høj kvalitet, alle typer overnatningsmuligheder, attraktioner og aktiviteter for besøgende i alle aldre og med alle former for livsstile. De andre øer har fundet en ideel balance mellem udvikling og autentisk ø-liv. Karpathos, Patmos, Leros, Symi, Kalymnos og Astypalaia tilbyder alle moderne faciliteter inden for pulserende traditionelle rammer.

Rejsetid: Båd fra Pireaus – eller fra Santorini og Rhodos, ca. 45 min., til 3 timer.

Transport og bestilling:
Vi fastlægger en rejseplan og reserverer alle hoteller som vi kender og kan stå inde for. Derefter bygger du selv din rejse op – som du vil: køber selv de bedste flybilletter og færgebilletter (vi hjælper naturligvis). Markedet er ”proppet” med fantastiske tilbud på både fly og færger og du sparer mange penge ved at gøre det selv.

Læs mere om Dodekanesiske øer, med masser af inspiration til, hvilke øer der passer sammen i en kombinationsferie, eller vælg en af øerne.

REJSER TIL DE DODEKANESISKE ØER

Tilos
Astypalea

Ideer til kombinationer øhop Dodekanesiske øer
I princippet kan alle øerne kombineres.

4 øer – 12 dage Santorini + Amorgos + Naxos + Astypalea
2 øer – 8 dage Rhodos + Tilos

Se her, hvor de forskellige Dodekanesiske øer ligger i forhold til hinanden:
[ready_google_map id=’26’]