Peloponnes skønhed

Maj-okt. Kalamata Peloponnes
Ægte perle, absolut overset, og efter vores mening nok det smukkeste område på fastlandet Peloponnes. Oplev Kalamata med lækre strande, og et væld af seværdigheder.

Evia – Ægæiske øer

Læs mere om Evia, der kun er få timer fra Athens storby. En brofast kæmpe græsk ø, med masser af badestrande og lokale byer. Øen er ukendt for de fleste, men kun 2 timer i bil fra Athens lufthavn, overalt lokal atmosfære.

Peloponnes & Tolo

Apr-okt. Kør Selv Peloponnes
Oplevelser og badeferie i en og samme ferie! Rundrejse på egen hånd i bil, og afslutning ved havet i eget tempo. Peloponnes byder på historie, strande, gastronomi, storby - som selv den mest kræsne rejsende vil blive henrykt over.

Pelion – Kør selv

11 dages rundrejse fra Athens lufthavn til Pelion halvøen. Helt tilbage til 4000 år f.Kr. har Pelion været beboet, og det er ikke svært at forstå! Her findes et Grækenland med landskaber, gyldne sandstrande og et væld af oplevelser.

Peloponnes Kør selv

Peloponnes road trip, er bilrundrejsen til spændende byer på den store halvø. Vælg 7 nætter, oplevelser & eventyr eller forlæng turen. Oplev kultur, strande og god mad, Peloponnes er ikke mindre end fantastisk., et besøg er ikke nok.