Folegandros & Sifnos

Øhop Kykladerne
Kyklade øhop 11 dage, Santorini, Folegandros & Sifnos. Oplev en skøn blanding af både Grækenlands mest fotograferet ø, til de mindre kendte med romantisk atmosfære og stemning. 

Amorgos, Naxos

Apr-okt. Kykladerne
Populær samling af de græske øer, bedste sandstrande på Naxos, absolut idyl på øen Amorgos - blandet med jet set livet på Santorini verdens smukkeste ø.

Athen, Tinos & Andros

Apr-okt. Øhop Kykladerne
Andros og Tinos er en unik kombination, tæt på Athen og fastlandet, og øer som er forholdsvis ukendte for de store mængder. Bo med havudsigt og mange seværdigheder på begge øer.

Athen, Paros, Naxos

Apr-okt. Øhop Kykladerne
Kykladernes mest besøgte øer, og ikke uden grund. Et skønt Kyklade øhop på Naxos og Paros, er absolut altid et hit for både familien & par, der gerne vil opleve de bedste af Kykladeøer, lækre strande, shopping og afslapning.

Amorgos & Santorini

Apr-okt. 2018 Øhop Kykladerne
Mange leder efter en uspoleret & idyllisk plet på det store Grækenlands kort! Amorgos er som taget ud af et billede! Derfor har vi kombineret Amorgos med Santorini, men med Amorgos som hovedattraktion.

Tinos & Syros

Apr-okt. Øhop Kykladerne
Hvad gør Syros & Tinos til sådan dejlige øer ? De behøver ikke turismen for at overleve. Overalt på øerne, findes unik gæstfrihed og hyggelig attitude, lækre strande og noget for enhver smag.

Naxos, Paros & Santorini

Det ultimative bedste af Kykladerne samlet i et øhop... Kan ikke siges kortere. Naxos, Santorini og Paros, er alt det der vises i rejsekataloger og billederne lyver ikke. Her tre øer samlet i et unik øhop, der passer både til familier & par.

Santorini & Mykonos

Ingen andre steder i Grækenland, findes samme stemning som på Santorini og Mykonos. Meget besøgte og fotograferede øer, og helt forståeligt. Hvidkalkede stræder, pelikaner i havnen, et leben af liv, og de blå kirketage.