Athen, Tinos & Andros

Apr-okt. Øhop Kykladerne
Andros og Tinos er en unik kombination, tæt på Athen og fastlandet, og øer som er forholdsvis ukendte for de store mængder. Bo med havudsigt og mange seværdigheder på begge øer.

Ikaria, Ægæiske øer

Apr-okt. Ikaria
Øen i det Nord ægæiske øhav! Ikke mange kender Ikaria som ferieø, her er meget få turister. Beboerne er kendt for at leve længst - grundet det sunde mad. Oplev Ikaria og en gæstfrihed som sjældent er set.

Tilos & Rhodos

Øen - Tilos er en perle, fred og ro, uspoleret charme, og en ø der er en del af de 12 Dodekanesiske øer, hvor blandt andet det populære Rhodos, er tætteste lufthavn, og er god som kombinaiton for et øhop i området.

Athen, Paros, Naxos

Apr-okt. Øhop Kykladerne
Kykladernes mest besøgte øer, og ikke uden grund. Et skønt Kyklade øhop på Naxos og Paros, er absolut altid et hit for både familien & par, der gerne vil opleve de bedste af Kykladeøer, lækre strande, shopping og afslapning.

Amorgos & Santorini

Apr-okt. 2018 Øhop Kykladerne
Mange leder efter en uspoleret & idyllisk plet på det store Grækenlands kort! Amorgos er som taget ud af et billede! Derfor har vi kombineret Amorgos med Santorini, men med Amorgos som hovedattraktion.

Tinos & Syros

Apr-okt. Øhop Kykladerne
Hvad gør Syros & Tinos til sådan dejlige øer ? De behøver ikke turismen for at overleve. Overalt på øerne, findes unik gæstfrihed og hyggelig attitude, lækre strande og noget for enhver smag.

Santorini & Mykonos

Ingen andre steder i Grækenland, findes samme stemning som på Santorini og Mykonos. Meget besøgte og fotograferede øer, og helt forståeligt. Hvidkalkede stræder, pelikaner i havnen, et leben af liv, og de blå kirketage.