Folegandros & Sifnos

Øhop Kykladerne
Kyklade øhop 11 dage, Santorini, Folegandros & Sifnos. Oplev en skøn blanding af både Grækenlands mest fotograferet ø, til de mindre kendte med romantisk atmosfære og stemning. 

Amorgos, Naxos

Apr-okt. Kykladerne
Populær samling af de græske øer, bedste sandstrande på Naxos, absolut idyl på øen Amorgos - blandet med jet set livet på Santorini verdens smukkeste ø.

Peloponnes skønhed

Maj-okt. Kalamata Peloponnes
Ægte perle, absolut overset, og efter vores mening nok det smukkeste område på fastlandet Peloponnes. Oplev Kalamata med lækre strande, og et væld af seværdigheder.

Athen, Tinos & Andros

Apr-okt. Øhop Kykladerne
Andros og Tinos er en unik kombination, tæt på Athen og fastlandet, og øer som er forholdsvis ukendte for de store mængder. Bo med havudsigt og mange seværdigheder på begge øer.

Ikaria, Ægæiske øer

Apr-okt. Ikaria
Øen i det Nord ægæiske øhav! Ikke mange kender Ikaria som ferieø, her er meget få turister. Beboerne er kendt for at leve længst - grundet det sunde mad. Oplev Ikaria og en gæstfrihed som sjældent er set.

Evia – Ægæiske øer

Læs mere om Evia, der kun er få timer fra Athens storby. En brofast kæmpe græsk ø, med masser af badestrande og lokale byer. Øen er ukendt for de fleste, men kun 2 timer i bil fra Athens lufthavn, overalt lokal atmosfære.

Kreta – Kør selv ferie

Fra marts til oktober Kreta - Kør selvferie
Kreta, er absolut Grækenlands mest interessante ø for kær selv ferie. Kreta har alt samlet samme sted, er større end Sjælland, 5000 landsbyer - vi anbefaler at opleve Kreta i bil og bo forskellige steder undervejs.

Tilos & Rhodos

Øen - Tilos er en perle, fred og ro, uspoleret charme, og en ø der er en del af de 12 Dodekanesiske øer, hvor blandt andet det populære Rhodos, er tætteste lufthavn, og er god som kombinaiton for et øhop i området.

Athen, Paros, Naxos

Apr-okt. Øhop Kykladerne
Kykladernes mest besøgte øer, og ikke uden grund. Et skønt Kyklade øhop på Naxos og Paros, er absolut altid et hit for både familien & par, der gerne vil opleve de bedste af Kykladeøer, lækre strande, shopping og afslapning.

Spetses, Poros & Aegina

Apr-okt. Øhop Saroniske øer
Oplev de Saroniske græske øer i helt eget tempo, Spetses, Poros, og Aegina - alle tre øer grønne og gæstfri med græsk stemning. På øerne, er små strande, pittoreske landsbyer lige ved havet, og oplevelser for alle aldre.
12