Amorgos

Kontakt os & få et tilbud på din drømmerejse

Amorgos

Amorgos er en af de græske øer, hvor du taber vejret når du kommer til indsejlingen og hovedbyen Aigilia. Amorgos hører til i den store ø-gruppe Kykladerne og omfatter Amorgos, Donousa, Schinousa, Irakleia og Koufonisia.

Alle øerne er ideelle til øhop, oplevelser, natur og vandring. Nemmeste måde at komme dertil er fra enten Santorini eller Naxos.

Når du sejler ind på Amorgos til hovedbyen Aigilia, ser du en af de øer, som mange – drømmer at besøge…  Øen blev blandt andet kendt sammen med filmen “The Big Blue”, hvoraf den første delaf blev filmet på Amorgos, tilbage i 1988, og herfra et stort gennembrud for øen.   

Strandene på Amorgos
Amorgos er berømt for sine smukke strande og det klare blå hav. Af disse fantastiske strande på Amorgos kan nævnes, Katapola og Aegialis, men der er mange andre små bugte at opdage, hvis du tager rundt på øen.

Amorgos er ideelt til par og romantikere, der gerne vil have fred, ro og dejlig stemning, og er der masser af liv i byerne på Amorgos – som henvender sig til alle aldre.

Ideer til rejsekombination fra Amorgos

Øhop kan kombineres på kryds og tværs af Kykladerne, både de nordlige og sydlige. Vi anbefaler at tage udgangspunkt i nedenstående forslag, med udgangspunkt fra Santorini eller Naxos da øerne passer sammen med fly og bådtider, samt de kan nemt kombineres, uden for meget sejlads. (forvent en nat på enten Naxos eller Santorini.) 

 

Øhop hvor Amorgos indgår

Santorini Naxos & Amorgos

3 nætter Santorini
4 nætter Amorgos
4 nætter Amorgos
Inkl. hoteller, og færger mellem øerne.
ØHOP 12 dage
Scroll til toppen