Rejseinspiration til det uspolerede Grækenland |25 års erfaring

Amorgos er en af de græske øer, hvor du taber vejret når du kommer til indsejlingen og hovedbyen Aigilia. 

Amorgos Grækenland 

Amorgos hører til i den store ø-gruppe Kykladerne og omfatter Amorgos, Donousa, Schinousa, Irakleia og Koufonisia.

Alle øerne er ideelle til øhop, oplevelser, natur og vandring. Nemmeste måde at komme dertil er fra enten Santorini eller Naxos.

Når du sejler ind på Amorgos til hovedbyen Aigilia, ser du en af de øer, som mange – drømmer at besøge…  Øen blev blandt andet kendt sammen med filmen “The Big Blue”, hvoraf den første delaf blev filmet på Amorgos, tilbage i 1988, og herfra et stort gennembrud for øen. 

  

Strandene på Amorgos

Amorgos er berømt for sine smukke strande og det klare blå hav. Af disse fantastiske strande Amorgos kan nævnes, Katapola og Aegialis, men der er mange andre små bugte at opdage, hvis du tager rundt på øen.

Amorgos er ideelt til par og romantikere, der gerne vil have fred, ro og dejlig stemning, og er der masser af liv i byerne på Amorgos – som henvender sig til alle aldre.

Ideer til rejsekombination fra Amorgos

Øhop kan kombineres på kryds og tværs af Kykladerne, både de nordlige og sydlige. Vi anbefaler at tage udgangspunkt i nedenstående forslag, med udgangspunkt fra Santorini eller Naxos da øerne passer sammen med fly og bådtider, samt de kan nemt kombineres, uden for meget sejlads. (forvent en nat på enten Naxos eller Santorini.) 

Gode ø-hop kombinationer

 

Santorini, Amorgos & Naxos
12 dage

2 nætter Santorini
4 nætter Amorgos
4 nætter Amorgos
1 nat Santorini
Inkl. hoteller, og færger mellem øerne.
Fra kr. 6.770
ØHOP 12 dage

Rejser til Kykladerne Amorgos

Kontakt os for et rejsetilbud til Amorgos
Kontakt...

Rejseforslag til Amorgos

Øhop Kykladerne

Læs mere om Kykladerne. De mest besøgte og populære øer i det græske øhav, her finder du smukke scenerier, lækre strande, eventyrlige hvide byer, små isolerede øer til mondæne jetset øer.

Santorini, Amorgos & Naxos

Sydlige Kykladerne | 12 dages øhop
Populær samling af de græske øer, bedste sandstrande på Naxos, absolut idyl på øen Amorgos - blandet med jet set livet på Santorini verdens smukkeste ø.

Amorgos & Santorini

Sydlige Kykladerne
8 dages øhop
Mange leder efter en uspoleret & idyllisk plet på det store Grækenlands kort! Amorgos er som taget ud af et billede! Derfor har vi kombineret Amorgos med Santorini, men med Amorgos som hovedattraktion.