Rejseinspiration til det uspolerede Grækenland |25 års erfaring

REJSER TIL KYKLADERNE – DE GRÆSKE ØER – ØHOP

De mest kendte græske øer – Kykladerne

Øhop Kykladerne

Kykladerne – Er de mest populære øer i det græske øhav, her finder du smukke scenerier, caribiske strande, eventyrlige hvide byer, alt fra små isolerede øer til mondæne jetset øer. Ja, vi indrømmer også at Kykladerne er en anelse dyrere end alle andre øer, men skønheden er svær at måle sig med.

Kendetegnet er de blå kirketage, hvidkalkede landsbyer, grønne, turkise,pinke vinduerog døre, et farve-kakofoni i de små stræder. Ofte pelikaner i gaderne der tigger fisk fra de lokale fiskere, og overalt er der sammen med mange besøgende, også den typiske og kendte græske ”sigar sigar” (tag det roligt stemning).

Pelikaner på kajen

Pelikaner på kajen

Kykladerne – en tryllekreds af øer

Kykladerne ligger lige i hjertet af Det ægæiske Hav og består af 140 øer, hvoraf dog kun 24 er beboede. På Kykladeøerne tilbyder vi alt fra små lejligheder, græske pensioner med familiær atmosfære til boutique hoteller,  med og uden havudsigt. Kykladerne er efter vores mening – alt det man tænker på – når det skal være græsk og er ideelt for parferie, bryllupsrejsen og ferie for familier med større børn og unge, – der er masser af seværdigheder og noget for enhver.

Vi fastlægger en rejseplan og reserverer alle hoteller som vi kender og kan stå inde for. Derefter bygger du selv din rejse op – som du vil: køber selv de bedste flybilletter og færgebilletter (vi hjælper naturligvis). Markedet er ”proppet” med fantastiske tilbud på både fly og færger og du sparer mange penge ved at gøre det selv.

Kontakt en rejsekonsulent  eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet øhop – rejse til Grækenland, eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

Ideer til kombinationer øhop Kykladerne:

I princippet kan alle øerne kombineres, og vores viste øhop – kan bruges som inspiration til SKRÆDDER SY” dit eget øhop.

Læs mere om Kykladeøerne, med masser af inspiration til, hvilke øer der passer sammen i en kombinationsferie, eller vælg en af øerne.

 4 øer – 12 dage Santorini + Amorgos + Naxos + Astypalea 
 3 øer – 11 dage Santorini + Folegandros + Sifnos 
 3 øer – 10 dage Santorini + Paros + Naxos  
 2 øer – 9 dage Athen + Paros + Naxos
 2 øer – 9 dage Santorini + Mykonos
 2 øer – 8 dage Amorgos + Santorini
 2 øer – 8 dage Andros + Tinos 
 2 øer – 8 dage Syros + Tinos

Lad os hjælpe dig med et rejseforslag til Kykladerne

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker

  • Alle rejseforslag er sammensat af Hellas Holidays eksperter

  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din rejse til Grækenland

    Send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Grækenland, eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

Kontakt os for et rejsetilbud til Grækenland
øhop - kykladerne
ØHOP

Villaleje - Kykladerne

Villaer Flisvos – Kreta

Fra marts til oktober 2018
Havudsigt og direkte adgang til strand. Skønne strandvillaer, med plads til 4 personer.
1250 kr. per nat

Sifnos – Den lilla Villa

1. maj til 20. oktober
Skøn ø, skøn villa, ægte landsbystil tæt på havet. Lej din egen villa på Sifnos. 3 soveværelser + 6 pers. Uspolerede skønhed på Sifnos.

Forslag til Kyklade øhop:

Nordlige Kykladerne
8 dages øhop
Nordlige Kykladerne
11 dages øhop
Sydlige Kykladerne
8 dages øhop
Apr-okt. Øhop Kykladerne
Øhop Kykladerne - Det mest populære øhop af alle