Rejseinspiration til det uspolerede Grækenland |25 års erfaring

De Dodekanestiske øer:

Betyder de 12 øer – Dodekanesiske – og så er der faktisk mange flere. 

Ferie på Astypalea med Hellas Holidays

Middelhavets perler i den sydøstlige del af Det Ægæiske Hav mellem Lilleasiens kyst og øen Kreta ligger Dodekaneserne (betyder De Tolv Øer). I denne særligt, solbeskinnede del af Grækenland har naturen skabt fortryllende omgivelser, i hvilke 3000 års historie er aftegnet. De gyldne bugter, det krystalklare hav, de grønne bjerge, de fantastiske huler og de fjerne øde landskaber fortryller alle besøgende. Når du tæller dem, er der faktisk 181! Men KUN 18 er beboede.

Dodekanesernes indbyggere, er gæstfrie og ligefremme som alle ægte øboere, er altid villige til at dele de gaver, der er givet af naturen og tiden med deres gæster, mens de forbliver beskyttende over for og stolte af de nedarvede traditioner og skikke.

Rhodos og Kos er gruppens største øer, og de tilbyder service af høj kvalitet, alle typer overnatningsmuligheder, attraktioner og aktiviteter for besøgende i alle aldre og med alle former for livsstil. De andre øer har fundet en ideel balance mellem udvikling og autentisk ø-liv. Tilos, Karpathos, Patmos, Leros, Symi, Kalymnos og Astypalaia tilbyder alle moderne faciliteter inden for pulserende traditionelle rammer.

Rejsetid: Båd fra Pireaus – eller fra Santorini og Rhodos, ca. 45 min. til 3 timer.

Læs mere om Dodekanesiske øer, med masser af inspiration til, hvilke øer der passer sammen i en kombinationsferie, eller vælg en af øerne.

Rejser til de Dodekanesiske øer

  2 øer – 8 dage    Rhodos + Tilos
  4 øer – 12 dage  Santorini + Amorgos + Naxos + Astypalea 

Se her, hvor de forskellige Dodekanesiske øer ligger i forhold til hinanden:

Lad os hjælpe dig med et rejseforslag:

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker

  • Alle rejseforslag er sammensat af Hellas Holidays eksperter

  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din rejse til Grækenland

    Send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Grækenland, eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. 

Kontakt os for et rejsetilbud til Grækenland
øhop
ØHOP

Ikaria, Ægæiske øer

Apr-okt. Ikaria
Øen i det Nord ægæiske øhav! Ikke mange kender Ikaria som ferieø, her er meget få turister. Beboerne er kendt for at leve længst - grundet det sunde mad. Oplev Ikaria og en gæstfrihed som sjældent er set.

Tilos & Rhodos

Øen - Tilos er en perle, fred og ro, uspoleret charme, og en ø der er en del af de 12 Dodekanesiske øer, hvor blandt andet det populære Rhodos, er tætteste lufthavn, og er god som kombinaiton for et øhop i området.