Dodekanesiske øer

Rhodos, Tilos, Astypalea, 
Symi, Chalki, Leros, Kalymnos, Telendos 

De Dodekanesiske øer

Rhodos, Tilos, Astypalea, Symi, Chalki, Leros, Kalymnos, Telendos 

Middelhavets perler i den sydøstlige del af Det Ægæiske Hav mellem Lilleasiens kyst og øen Kreta ligger Dodekaneserne (Betyder De Tolv Øer). 
I denne solbeskinnede del af Grækenland har naturen skabt fortryllende omgivelser. De gyldne bugter, krystalklare hav, grønne bjerge, fantastiske huler og ødede landskaber fortryller alle besøgende. Når du tæller øerne, er der faktisk 181 – men kun 18 er beboede.

Det mest kendte  øer, er Rhodos, Tilos, Leros, Symi, Kalymnos, Astypalea og mange flere… Dodekanesernes er som alle steder i Grækenland gæstfrie og ligefremme – og som alle ægte øboere, er altid villige til at dele de gaver, der er givet af naturen, og er stolte af de mange traditioner og skikke.   

Rhodos og Kos er gruppens største øer, og også de øer hvor der er fuld fart på sommerturismen, i den mere kommercielle retning, det er her de store hoteller ligger, hvor i mod de andre øer, hvor der er ikke findes en lufthavn, er øerne du skal rejse til hvis du leder efter en skøn  balance i det ægte autentiske ø-liv.Dode

Santorini & Astypalea

2 øer 8 dage Kombi øhop Oplev en skøn blanding af verdens mest fotograferede ø, og øidyl på Astypalea. Skønne strande og fuldstændig fantastiske udsigter, super strande, atmosfære og afslappet stemning.
Ø-HOP

Rhodos, Tilos & Symi

3 øer 10 dage: Øhop Dodekanesiske øer. Små farverige og intime øer. Flyv til Rhodos, hvorfra der sejles til de yndige mindre kendte naboøer.
Ø-HOP

Kort over De Dodekanesiske øer

Billeder fra De Dodekanesiske øer

Scroll til toppen