Dodekanesiske

Rhodos, Tilos
Astypalea & 
Symi 

De Dodekanesiske øer

Betyder ”de 12 øer – Do-deka”-nesiske

Middelhavets perler i den sydøstlige del af Det Ægæiske Hav mellem Lilleasiens kyst og øen Kreta ligger Dodekaneserne (Betyder De Tolv Øer). I denne solbeskinnede del af Grækenland har naturen skabt fortryllende omgivelser. De gyldne bugter, krystalklare hav, grønne bjerge, fantastiske huler og ødede landskaber fortryller alle besøgende. Når du tæller øerne, er der faktisk 181 – men kun 18 er beboede.

Det mest kendte  øer, er Rhodos, Tilos, Karpathos, Patmos, Leros, Symi, Kalymnos, Astypalea og mange flere…


Dodekanesernes indbyggere er alle steder i Grækenland gæstfrie og ligefremme – og som alle ægte øboere, er altid villige til at dele de gaver, der er givet af naturen, og er stolte af de mange traditioner og skikke.   

Rhodos og Kos er gruppens største øer, og også de øer hvor der er fuld fart på sommerturismen, i den mere kommercielle retning, det er her de store hoteller ligger, hvor i mod de andre øer, hvor der er ikke findes en lufthavn, er her du skal rejse til, hvis d leder efter en skøn  balance mellem turisme og det ægte autentiske ø-liv.

 

Rejsetid:  Båd fra Pireaus – eller fra Santorini og Rhodos, fra 45 min. til 3 timer. Vi anfaler at der flyves til Santorini, eller Rhodos. 

 

Hvad gør Hellas for dig: 

– Fastlægger en tids & rejseplan
– Reserverer hoteller
– Sørger for transfer til og fra hotel – færger
– Reserverer færgebilletter så tiden passer
– 24/7 service, under jeres ferie

Santorini & Astypalea

2 øer 8 dage Kombi øhop Oplev en skøn blanding af verdens mest fotograferede ø, og øidyl på Astypalea. Skønne strande og fuldstændig fantastiske udsigter, super strande, atmosfære og afslappet stemning.
Ø-HOP

Rhodos, Tilos & Symi

3 øer 10 dage: Øhop Dodekanesiske øer. Små farverige og intime øer. Flyv til Rhodos, hvorfra der sejles til de yndige mindre kendte naboøer. For romantikere, og jer der ønsker natur, fredelige strande, idyl, og ægte lokal stemning.
Ø-HOP
Scroll til toppen