De Saroniske øer

Spetses – Poros – Aegina & Hydra

Kontakt os & få et tilbud på din drømmerejse

Øhop De Saroniske øer

Hydra – Spetses – Poros – Aegina 

De Saroniske øer er ideelle til den hyggelige familieferie – hvor alt ligger tæt på, og en bil ikke er nødvendig. Små hyggelige pensioner, gode hoteller, eller lejligheder. Alle ligger tæt på enten by eller strande & hvor den græske gæstfrihed er i centrum. Øer som alle er nemme at komme til og fra samme dag som ankomst og afrejse, og som altid er populære rejsemål.

Kendetegnet på De Saroniske Øer, er at de er lokale, intime, små havnebyer, og alt er indenfor gå afstand. Til forskel fra Kykladerne er De Saroniske øer, mere som resten i landsbyerne i Grækenland,  gamle huse, røde tage, hvide små byer, farvede potteplanter,  og de er ideelle til korte rejser på en uges varighed, hvor alle øer kan nåes indefor relativt kort tid. Øerne ligger også tæt på fastlandet, og kan med stor fordel kombineres, med ophold i Athen, eller evt, bilrundrejse på Peloponnes, – eller dagsture fra øerne. 

 

Kombinationer

Alle øer kan kombineres på kryds og tværs. Altid med Athen som udgangspunkt og hjemrejse-sted, og det er muligt at nå øerne samme dag som ankomst og lufthavn påafrejse dagen. Ingen af øerne har lufthavn, men det tager fra 1 time til 2,5 afhængig af hvilken fastferry der vælges. 

Antal dage forneden, kan forkortes eller forlænges. Priserne er altid ud fra given tidspunkt af plads på hoteller og færger.
Da der er mange elementer i et øhop – er en 100% pris, svær at oplyse før en endelig rejseplan er aftalt.

 

Nedenstående øhop kan kombineres efter ønske:

10 dage Aegina + Spetses + Poros + Hydra
8 dage Aegina + Spetses + Poros

Hvad gør Hellas for dig: 

– Fastlægger en tids & rejseplan.
– Reserverer hoteller.
– Sørger for transfer til og fra hotel.
– Reserverer færgebilletter – så tiden passer.
– 24/7 service, før under og efter jeres ferie.  

 

Aegina, Spetses & Poros

3 øer 8 dage: De Saroniske øe 8 dage / 7 nætter, hvor du oplever en skøn blanding af verdens mest fotograferede ø, til de mindre kendte naboøer med romantisk atmosfære og afslappet stemning.
SARONISKE
Scroll til toppen