Aegina

aegina

Aegina

Aegina ligger i ”De Saroniske øer” tæt på Athen – her kan man boltre sig blandt smukke neoklassiske huse, fiskeforretninger og små charmerende butikker med et stort udvalg af blandt andet smykker, lokalt fremstillet keramik, honning, oliven, olier, frisk frugt, pistacienødder – som Aegina er berømt for – og meget mere

Aegina – Saroniske øer

Den korte afstand mellem Aegina og Athen/Piræus åbner attraktive muligheder for at kombinere bade- og storbyferie. Aegina by kan man boltre sig blandt smukke neoklassiske huse, fiskeforretninger og små charmerende butikker med et stort udvalg af blandt andet smykker, lokalt fremstillet keramik, honning,  oliven, olier, frisk frugt, pistacienødder – som Aegina er berømt for – og meget mere…  Havnepromenaden ved den idylliske havn syder af græsk liv på de mange caféer, restauranter og barer – Aegina by tilbyder nemlig ægte græsk atmosfære og det er her man møder de lokale øboere.

Øen er lille og hyggelig og har meget at byde sin gæst på:

Historiske monumenter, arkæologisk museum, middelalderbyen Paliachora samt flere gæstfrie klostre. Fra Aegina er det let at besøge den nærliggende lille ø Agistri, hvor der kun findes fiskerlandsbyer,  Poros med det smukke landskab og det frodige Peloponnes. Den korte afstand mellem Aegina og Athen/Piræus (35 min. med flyvebåd) åbner attraktive muligheder for at kombinere bade- og storbyferie.

Ideer til rejsekombination fra Aegina
Saroniske øer – 4 øer

Oplev fire Saroniske græske øer i helt eget tempo, Spetses, Poros, Hydra og Aegina – alle grønne og gæstfri øer, med hyggelig stemning. Pittoreske landsbyer ved havet, og oplevelser for alle aldre. Øhop kan kombineres på kryds og tværs af de Saroniske øer. Vi anbefaler at tage udgangspunkt i nedenstående forslag.
 

1 uge: 3 dage + 4 dage (maks. 2 øer)
2 uger: 7 dage + 7 dage (maks. 4 øer)

Gode ø-hop kombinationer
Kombiner Aegina med: Agistri, Hydra, Spetses, og Poros

Athen + Aegina
Aegina + Poros
Aegina + Hydra
Aegina + Spetses

Transport og bestilling:

Vi fastlægger en rejseplan og reserverer alle hoteller som vi kender og kan stå inde for. Derefter bygger du selv din rejse op – som du vil: køber selv de bedste flybilletter og færgebilletter (vi hjælper naturligvis). Markedet er ”proppet” med fantastiske tilbud på både fly og færger og du sparer mange penge ved at gøre det selv.

Du kommer til Aegina ved at flyve til Athen, herfra flyvebåd til Aegina by eller Agia Marina, ca 30 minutters sejlads eller langsom færge til Aegina by, ca 1 time. Aegina er tilstrækkelig lille til at du kan udforske øen med lokal transport, taxa , cykel eller en knallert.

Gode tips:

Kombiner Aegina med et ophold i Athen, eller på naboøen Poros, Hydra eller Spetses på Saroniske øer øhop.

Fakta

Beregnet rejsetid fra København

Ca. 3 timer til Athen og herfra 1 time i båd til Aegina

Strande
Mange fine sandstrande – blandet med klippe rundt om øen, overalt dejlige områder, og krystalklart vand.
Ønsker I at vide mere, og selv sammensætte jeres øhop i de Saroniske øer?

Scroll til toppen