Spetses, Poros, Hydra & Aegina

Spetses, Poros, Hydra & Aegina

8 – 14  dages øhop, på fire Saroniske øer.  Oplev de Saroniske græske øer i helt eget tempo – forslag forneden:  9 dages øhop, Spetses, Hydra, Poros, og Aegina.

På øerne, findes alt fra små private strande, pittoreske landsbyer ved havet, oplevelser for alle aldre, og en gæstfri lokalbefolkning, samt gastronomi i topklasse

Eksempel på rejseplan til 10 dage/ 9 nætter:
Spetses, Hydra, Poros & Aegina
2 dage Spetses 
2 dage Hydra
3 dage Poros
2 dage Aegina 

Spetses
Ved indsejlingen til Spetses lægger man straks mærke til øens vartegn: Hestevogne, der på stribe tager imod de besøgende for, at fragte dem rundt på denne herlige, smukke og utrolig frodige ø. Al færden med køretøjer er forbudt i Spetses by om aftenen. Dette skaber en dejlig skøn atmosfære, og man kan i ro og mag slendre rundt i byens små gader eller langs vandet og havnen. Spetses har nok de smukkeste strande i den Saroniske bugt og man kan altid finde helt sin egen! 

Poros
Der er masser af atmosfære i de smalle gader på denne hyggelige lille ø – kun et stenkast fra Peloponneshalvøen og indsejlingen til Poros der er så smuk. Byens charmerende 1800-tals huse stiger op mod det blå og hvide klokketårn der kroner én af de adskillige høje Poros er bygget omkring. Klatreturen op til tårnet er smuk, med vindruer og blomster hænger ud over de private terrasser. Blandt de smukke huse, findes små forretninger med souvenirs og fine guldsmede. Langs havne promenaden, har de lokale fiskere travlt med at få dagens fangst trukket i land. Strande ligger lidt uden for byen.

 

Aegina
Aegina by kan man boltre sig blandt smukke neoklassiske huse, fiskeforretninger og små charmerende butikker med et stort udvalg af blandt andet smykker, lokalt fremstillet keramik, honning, oliven, frisk frugt, pistacienødder – som Aegina er så berømt for – og meget mere… Den idylliske havnepromenade i Aegina by syder af græsk liv på de mange caféer, restauranter og barer – Aegina tilbyder nemlig ægte græsk atmosfære og det er her man møder de lokale øboere.

Hydra
Den nøgne og klippefaste ø – omkranser den lille havneby, som nærmest kravler op ad bjergvæggen – gør, at det føles som om, at man sejler direkte ind på scenen i et amfiteater!Øen er den eneste i hele Grækenland, der er helt bilfri. Al ”færdsel” foregår til fods eller på ryggen af et af de mange æsler, som findes overalt. En perle for dem som søger romantik, fred og ro, og også kendt blandt kunstmalere, som flittigt tegner og maler ved havnen. 

Øen er ikke velegnet for familier som går efter en traditionel badeferie. Men som kombination af de andre øer, eer Hydra en sjælden smuk perle. Der findes dog en lille sandstrand ved Mandraki, som man kommer til med taxabåd.

 


Pris & information:

Dato

Dage

Pris pr. pers.

Opredn. 1 & 2. barn

1/5 – 31/10

8 dage

Fra 3.795 – 8.995

fra Kr. 450-650 per nat

Prisen inkluderer: 
7 nt/ 8 dg på 3 stjernet hoteller m. morgenmad
Alle færgebilletter mellem øerne
24/7 service 
Alle rejseplaner
Ansvarsforsikring

Ikke inkluderet: 
Flybilletter
Private forsikringer 
Andre måltider 
Transport til og fra havne/lufthavn 

 

Hotelforslag: 
Spetses:
Hotel Vana
Poros: Manessi, Nikis Village eller New Aegli 
Aegina:  Hotel Danae

Kontakt os & få et tilbud på din drømmerejse

Kort over Spetses, Poros, Hydra & Aegina

Læs om øerne - Spetses, Poros, Hydra & Aegina

Scroll til toppen