Hydra – Saroniske øer

Hydra

Hydra

Når man sejler ind til Hydras lille havneby, er det lige før man får gåsehud! Ingen turistbrochures
farvestrålende illustrationer overgår virkeligheden…

Hydra – Saroniske øer

Den forholdsvis nøgne og klippefaste ø – der omkranser den lille havneby, som nærmest kravler op ad bjergvæggen – gør, at det føles som om, at man sejler direkte ind på scenen i et amfiteater!
Øen er den eneste i hele Grækenland, der er helt bilfri. Al ”færdsel” foregår til fods eller på ryggen af et af de mange æsler, som findes overalt. En perle for dem som søger romantik, fred og ro, og også kendt blandt kunstmalere, som flittigt tegner og maler ved havnen. Hydra er eksklusiv og betegnes af mange som en smule ”sofistikeret”. Den er også populær blandt det græske jet-set og i weekenderne melder øen oftest ”fuldt hus”.

Fra klipperne er det muligt at bade, men øen er ikke velegnet for familier med børn, eller for dem, som går efter en traditionel badeferie. Der findes dog en lille sandstrand ved Mandraki, som man kommer til med taxabåd. Disse ligger ved havnen og er til enhver tid klar til at sejle sine gæster øen rundt eller netop til Mandraki. Hydra er dog særdeles velegnet til dem, som gerne vil opleve et helt unikt miljø og som holder at af vandre i bjergene.

Hydra er ideelt til par og romantikere, der gerne vil have fred, ro og dejlig stemning.

Ideer til rejsekombination fra Hydra:

Øhop kan kombineres på kryds og tværs af Kykladerne, både de nordlige og sydlige. Vi anbefaler at tage udgangspunkt i nedenstående forslag, med udgangspunkt fra Hydra da øerne passer sammen med fly og bådtider, samt de kan nemt kombineres, uden for meget sejlads.

1 uge: 3 dage + 4 dage
2 uger: 7 dage + 7 dage

Priser fra kr. 4.375  per pers. afhængig af rejseperiode og ø-valg.

Gode ø-hop kombinationer

 Athen + Hydra
Hydra + Aegina
Hydra + Spetses
Hydra + Poros

Transport og bestilling:

Vi fastlægger en rejseplan og reserverer alle hoteller som vi kender og kan stå inde for. Derefter bygger du selv din rejse op – som du vil: køber selv de bedste flybilletter og færgebilletter (vi hjælper naturligvis). Markedet er ”proppet” med fantastiske tilbud på både fly og færger og du sparer mange penge ved at gøre det selv.

Færgetid: Fra Pireaus til Hydra havn, ca. 90 minutters sejlads eller med den almindelige færge, ca 3 timer. Hydra er kun fremkommelig til fods eller med æsel.

Gode tips:

Kombiner Hydra med et ophold i Athen, eller på naboøen Aegina, Poros, eller Spetses på Saroniske øer øhop.

Ønsker I at vide mere, og selv sammensætte jeres øhop i de Saroniske øer?

Scroll til toppen