Spetses

De Saroniske øer

Kontakt os & få et tilbud på din drømmerejse

Spetses – Saroniske øer

Grækernes sommerparadis – pinjeklædt og rig på historie! Ved indsejlingen til Spetses lægger man straks mærke til øens vartegn: Hestevogne, der på stribe tager imod de besøgende for at fragte dem rundt på denne herlige, smukke ø. Spetses har de smukkeste strande i den Saroniske bugt og man kan altid finde helt sin egen!

Hovedbyen Spetses er delt op i to: Dappia, som er omgivet af muséer og caféer, samt Palio Limani, (den gamle havn), hvor der døgnet rundt er aktivitet. I den gamle havn bygges i dagstimerne både pågammel, traditionel vis og om aftenen omdannes hele området til et leben af mennesker, som besøger de mange hyggelige musikcaféer, barer og restauranter. Al færden med motorkøretøjer er forbudt i Spetses by om aftenen. Dette skaber en dejlig skøn atmosfære, og man kan i ro og mag slendre rundt i byens små gader eller langs vandet og havnen.

Overalt mindes man om den lokale heltinde Bouboulinas, som forsvarede Spetses og Grækenland under krigen mod tyrkerne i 1821. På Spetses bor man i selve Spetses by og her finder man også nogle små strande, med fint sand. De andre strande på øen når man bedst med knallert, cykel, taxabåd eller den lokale bus! 

Ideer til rejsekombination fra Spetses

Øhop kan kombineres på kryds og tværs af Kykladerne, både de nordlige og sydlige. Vi anbefaler at tage udgangspunkt i nedenstående forslag, med udgangspunkt fra Spetses, da øerne passer sammen med fly og bådtider , samt de kan nemt kombineres, uden for meget sejlads.

Øhop kombinationer på De Saroniske Øer

 

Spetses, Poros, Aegina & Hydra

3 nætter Spetses 3 nætter Poros 3 nætter Aegina 3 nætter Hydra
Inkl. hoteller, og færger mellem øerne.
Fra kr. 3.995
ØHOP
Scroll til toppen