Poros – Saroniske øer

[layerslider id=”27″]
[space height=”85″]

[quote align=”center”]Der er masser af atmosfære i de smalle gader på denne hyggelige lille ø, små strande og noget for enhver.[/quote][space height=”10″]

Poros – Saroniske øer

– Kun et stenkast fra Peloponnes-halvøen og indsejlingen er så smuk at Henry Miller har beskrevet den således: ”At sejle langsomt gennem Poros-strædet er som at mindes glæden ved at passere gennem livmoderhalsen – en glæde der næsten er for dyb til at blive erindret.”

Byens charmerende 1800-tals huse stiger op mod det blå og hvide klokketårn der kroner én af de adskillige høje Poros er bygget omkring. Klatreturen op til tårnet er smuk – vindruer og blomster hænger ud over de private terrasser. Blandt de smukke huse, findes små forretninger med souvenirs og fine guldsmede..

Langs havnepromenaden, har de lokale fiskere travlt med at få dagens fangst trukket i land. Friskfanget fisk og de lækre kalamares kan nydes med et glas retsina eller ouzo, på en af de mange små tavernaer langs promenaden.

I virkeligheden er Poros to øer adskilt af en smal kanal. Den ene er den meget lille klippeø Sferia og den anden Kalavria, der er meget frodig og grøn med masser af citrontræer og pinjeskove og her er nok at tage sig til, hvis man altså ikke udelukkende er til afslappet badeferie ved swimmingpoolen eller på en af de små dejlige strande.

[space height=10] Inspiration Poros[space height=10][column col=”1/2″][youtube height=”200″ width=”290″ align=”left”]https://www.youtube.com/watch?v=4u29BauxkOI&feature=youtu.be[/youtube][/column][column col=”1/2″ last=”true”]

[message_box title=”Ideer til rejsekombination fra Poros:” color=”red”]

Øhop kan kombineres på kryds og tværs af Saroniske øer.

1 uge: 3 dage + 4 dage
2 uger: 7 dage + 7 dage

Priser fra kr. 2.375  til kr. 5.800,- per pers. afhængig af rejseperiode og ø-valg.

Gode ø-hop kombinationer

[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Athen + Poros
[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Poros + Aegina
[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Poros + Hydra
[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Poros + Spetses

Transport:
Bestil flybillet til Athen og herfra bestiller du flyvebåd til Poros ca. 1 times sejlads eller langsom færge til Poros by. (du bestiller selv færger og fly) – vi hjælper med ideer.

Hoteller:
På Poros benytter vi os af Hotel Manessi.

Gode tips:
Kombiner Poris med et ophold i Athen, eller på naboøen Aegina, Hydra eller SpetsesSaroniske øer øhop.

Udflugter fra Poros – hvis i ikke har valgt en af de mange øhop eller i kombi med Tolo:
Tag f.eks. på dagsudflugter på egen hånd til de andre Saroniske øer Spetses, Hydra og Agina. Man kan også tage med taxabåd til den smukke og meget frodige Argoliske halvø på Peloponnes Tolo, eller endags tur til det store amfiteater Epidaurous. Med taxabåd kan man i øvrigt let komme til strandene rundt omkring på øen og Poros er tilstrækkelig lille til at den kan udforskes med lokal transport, taxa, cykel eller knallert.

[/message_box]

Ønsker I at vide mere, og selv sammensætte jeres øhop i de Saroniske øer?

[button color=”#COLOR_CODE” background=”#COLOR_CODE” size=”large” target=”_blank” src=”https://hellasholidays.dk/kontakt-service/” title=” Forespørgsel”]Forespørg her[/button]

Scroll til toppen