Syros – Kykladerne

[layerslider id=”34″]
[space height=”85″]

[quote align=”center”]På Syros føler du dig hjemme med det samme. Hovedstaden Ermoupolis var engang den vigtigste havn i Grækenland, og indtil i dag er det den største by i Kykladerne med en betagende skønhed, især set fra søsiden. [/quote][space height=”10″]

Syros

Syros bliver ofte omtalt som diamanten i Kykladerne, måske er det den fantastiske arkitektur i havnebyen Ermoupolis. Byen er en af Grækenlands smukkeste. Midt i byen ligger et af Grækenlands flotteste torve med et nydeligt rådhus. Her ligger også den ortodokse katedral, Aghios Nikolaos.

Det er fra Ermoupolis at Kykladerne styres og byen med det elegante udseende blev grundlagt af flygtninge fra Lilleasien, Kreta og Chios og fik i år 1826 sit navn efter handelsguden Hermes. Efter frihedskrigen mod tyrkerne (1821-1829) blev Ermoupolis symbol på det genopbyggede Grækenland og snart også hovedhavn og handelscentrum.

Allerede ved ankomst med båd, ses to store bjerge dækket med små græske huse og en kirke på hver bakke top. Nyd dagen på stranden, som kan nås med regelmæssig bus eller leje en bil og udforsk øen på egen hånd. Spis et godt måltid i Anosyros og nyd det lokale liv..

Leder du efter en anderledes ferieoplevelse, og ønsker at besøge en ø mere, kan Syros i de nordlige Kykladerne nemt kombineres med andre øer. Her giver vi dig overblikket over de spændende kombinationsmuligheder. Alt med ankomst og hjemrejse fra Athen, eller Mykonos.

[message_box title=”Ideer til rejsekombination fra Syros:” color=”red”]

Øhop kan kombineres på kryds og tværs af Kykladerne både de nordlige og sydlige. Vi anbefaler at tage udgangspunkt i nedenstående forslag, da øerne passer sammen med bådtider og kan nemt kombineres, uden for meget sejlads.

1 uge: 3 dage + 4 dage
2 uger: 7 dage + 7 dage

Priser fra kr. 2.975  til kr. 7.800,- per pers. afhængig af rejseperiode og ø-valg.

Gode ø-hop kombinationer

[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Syros + Mykonos
[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Syros + Naxos
[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Syros + Paros
[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Syros + Tilos

Transport og bestilling:

Vi fastlægger en rejseplan og reserverer alle hoteller som vi kender og kan stå inde for. Derefter bygger du selv din rejse op – som du vil: køber selv de bedste flybilletter og færgebilletter (vi hjælper naturligvis). Markedet er ”proppet” med fantastiske tilbud på både fly og færger og du sparer mange penge ved at gøre det selv.

Hoteller

På Syros bruger vi Hotel Benois

[/message_box]

Ønsker I at vide mere, og selv sammensætte jeres øhop i Kykladerne ?

[button color=”#COLOR_CODE” background=”#COLOR_CODE” size=”large” target=”_blank” src=”https://hellasholidays.dk/kontakt-service/” title=”Forespørgsel”]Forespørg her[/button]

Scroll til toppen