Mykonos – Kykladerne

[layerslider id=”36″]
[space height=”85″]

[quote align=”center”]Mykonos er ikke kun blandt grækerne et af de populæreste feriemål i Grækenland. Den kun 75 km2 ”store” ø er et fantastisk virvar af mennesker og liv, og Mykonos by består af en labyrint af snævre gadestrøg, hvidkalkede huse med blå døre og små kirker med store kupler.[/quote][space height=”10″]

Mykonos

På Mykonos, sker der noget døgnet rundt på de utallige barer og restauranter. Nyd livet som glider forbi, fra en af de mange caféer ved havnen eller ved det verdensberømte ”Little Venice”, for enden af havnen, klods op af bølgerne fra det Ægæiske Hav. Ved havnen møder man også Petros, den populære pelikan, som spankulerer rundt blandt de lokale fiskere med dagens fangst, i håb om en godbid.

Det internationale jet-set, bl.a. amerikanske skuespillere og kendte musikere, valfarter hvert år til Mykonos og ikke uden grund. Her er alt hvad hjertet kan begære: Internationale modeforretninger og kunsthandlere – sågar nogle der ikke er repræsenteret i den ellers velforsynede millionby Athen – skønne strande (nogle for nudister) med krystalblåt vand og fine gamle vindmøller fra 1500-tallet. For historieinteresserede kan minder fra antikken opleves med en hurtig tur med taxabåden til øen Delos, få min. sejllads fra Mykonos.

Taxabåde bringer iøvrigt også Mykonos’ besøgende rundt til de små strande på sydsiden – Paradise Beach og Platis Gialos.

Transport og bestilling:

Vi fastlægger en rejseplan og reserverer alle hoteller som vi kender og kan stå inde for. Derefter bygger du selv din rejse op – som du vil: køber selv de bedste flybilletter og færgebilletter (vi hjælper naturligvis). Markedet er ”proppet” med fantastiske tilbud på både fly og færger og du sparer mange penge ved at gøre det selv.

[gdl_icon type=”icon-plane” color=”#222″ size=”12px”] Fly til Athen. Afrejse dagligt fra april til oktober. Se hvor du kan bestilles din flybillet [/message_box]

Vi anbefaler Mykonos:

Ideelt til par, festaber,  romantikere, husk sommermåneder er der fart på, og meget dyrt. Vil man opleve et mere fredeligt miljø, er forsommeren og sensommeren at foretrække, og prisniveauet for hoteller mere rimeligt.

Leder du efter en anderledes ferieoplevelse, og ønsker at besøge en ø mere, kan Mykonos i de nordlige Kyklader meget nemt kombineres med andre øer. Her giver vi dig overblikket over de spændende kombinationsmuligheder.

[message_box title=”Ideer til rejsekombination fra Mykonos:” color=”red”]

Øhop kan kombineres på kryds og tværs af Kykladerne, både de nordlige og sydlige. Vi anbefaler at tage udgangspunkt i nedenstående forslag, med udgangspunkt fra Mykonos, da øerne passer sammen med fly og bådtider, samt de kan nemt kombineres, uden for meget sejlads.

1 uge: 3 dage + 4 dage
2 uger: 7 dage + 7 dage

Priser fra kr. 4.375  til kr. 9.800,- per pers. afhængig af rejseperiode og ø-valg.

Gode ø-hop kombinationer

[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Athen + Mykonos
[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Mykonos + Santorini
[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Mykonos + Naxos
[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Mykonos + Syros

Hotel:

Vi benytter os af Hotel Gorgona.

[/message_box]

Ønsker I at vide mere, og selv sammensætte jeres øhop i Kykladerne ?

[button color=”#COLOR_CODE” background=”#COLOR_CODE” size=”large” target=”_blank” src=”https://hellasholidays.dk/kontakt-service/” title=”Forespørgsel”]Forespørg her[/button]

Scroll til toppen