Sifnos

[layerslider id=”39″]
[space height=”85″]

[quote align=”center”] SIFNOS – På den lille Kyklade ø Sifnos holdes traditionen i hævd. Sifnos er en perle i det græske øhav – og har hørt fra mange at de må komme igen og igen. [/quote][space height=”10″]

Sifnos ligger i de nordlige Kykladerne mellem Serifos og Milos.

Øen Sifnos er 15 km og 7,5 km – med en kyststrækning på 70 km, og ca.  2.600 indbyggere. Øen er nem at komme til med færge fra Piraeus.Leder du efter den perfekte græske ø med en fin balance mellem smukke strande, et afdæmpet natteliv, og de hvide kyklade landsbyer og hvor turismen er skånsom, så er det Sifnos du skal til! Øen Sifnos ligger tre timer fra Athen med fastferry. Vi har hørt at dem der har besøgt Sifnos en gang, er solgt og må tilbage igen og igen.

Selvom Sifnos er en lille ø, er der mange bjerge med frodige dale, smukke strande og flere byer. Sifnos har en lang historie og har været beboet siden 3000 f.Kr.. For folk, der er på udkig efter den ‘rigtige Grækenland «og alligevel ville ikke have noget imod en lille natteliv, er Sifnos det rigtige. Anbefaler øen for alle – både par, familier med børn og romantikere.

Sifnos er fuld af de smukke kyklade landsbyer, du ved – den slags, du ser på postkort. Besøg eks.: Kastro, Apollonia, Kamares, Vathi, Heronissos – der alle har lækre sandstrande.

 

Famlieferie på Sifnos i Kykladerne


Strande
:

Sifnos tilbyder masser af lækre sandstrande og naturstrande – blandt andet Kamares er omkring 5 km væk fra Apollonia.  På den modsatte side til Kamares, ligger ”Pera Panta. Mellem de to områder ligger stranden i Kamares, en af ​​de smukkeste uberørte sandstrande, omkranset af oprindelige vegetation, laguner og sandklitter, hvor sjældne ‘Sand liljer’ blomstrer i august.

Platis Gialos er en af ​​de største sandstrande på øen, og er det mest populære valg af græske besøgende.
 

Leder du efter en anderledes ferieoplevelse, og ønsker at besøge en ø mere, kan de nærtliggende øer nemt kombineres. Her giver vi dig overblikket over de spændende kombinationsmuligheder.

[message_box title=”Ideer til rejsekombination fra Sifnos:” color=”red”]

Øhop kan kombineres på kryds og tværs af Kykladerne, både de nordlige og sydlige. Vi anbefaler at tage udgangspunkt i nedenstående forslag, med udgangspunkt fra Sifnos, da øerne passer sammen med fly og bådtider, samt de kan nemt kombineres, uden for meget sejlads.

1 uge: 3 dage + 4 dage
2 uger: 7 dage + 7 dage

Priser fra kr. 3.375  til kr. 7.500,- per pers for hotelophold. Dette afhængig af rejseperiode og ø-valg.

Gode ø-hop kombinationer

[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Athen + Sifnos
[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Sifnos + Naxos
[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Sifnos + Santorini +Folegandros
[gdl_icon type=”icon-ok” color=”#222″ size=”12px”] Sifnos + Paros + Naxos + Santorini

Hotel:

Vi bruger Hotel Boulis & Villa ”Den lilla Villa

Transport og bestilling:

Vi fastlægger en rejseplan og reserverer alle hoteller som vi kender og kan stå inde for. Derefter bygger du selv din rejse op – som du vil: køber selv de bedste flybilletter og færgebilletter (vi hjælper naturligvis). Markedet er ”proppet” med fantastiske tilbud på både fly og færger og du sparer mange penge ved at gøre det selv.
[/message_box]

Ønsker I at vide mere, og selv sammensætte jeres øhop i Nordkykladerne ?

[button color=”#COLOR_CODE” background=”#COLOR_CODE” size=”large” target=”_blank” src=”https://hellasholidays.dk/kontakt-service/” title=”Forespørgsel”]Forespørg her[/button]

Scroll til toppen