Santorini – Kykladerne

SANTORINI – bliv forelsket…. Vulkanøen Santorini har længe været en perle i det græske øhav, og det siges at næsten 90% af alle billeder på græske postkort er taget herfra!

Santorini – Kykladerne

Øens største tiltrækningsmagnet er de fantastiske udsigter fra Thira (Santorini by) og Oia! Man bliver simpelthen mættet af guddommelig skønhed, og det er intet under at man ofte overvejer en bryllupsbegivenhed i denne del af det Ægæiske Hav. Havde det ikke været for et gigantisk vulkanudbrud i 1626 f.Kr. havde øen ikke set ud, som den gør. Dengang var øens navn Strongili, der betyder »den runde« og henfører til dens daværende form. Den 1.200 meter høje vulkan eksploderede og sank 600 meter under havets overflade. Den tog det midterste af øen med sig, og dermed dannedes en af verdens største kratersøer – Calderan – og øen har nu form som en nymåne.

Leder du efter en anderledes ferieoplevelse, og ønsker at besøge en ø mere, kan Santorini i Kykladerne meget nemt kombineres med andre øer.

Ideer til rejsekombination fra Santorini:” 

Øhop kan kombineres på kryds og tværs af Kykladerne både de nordlige og sydlige. Vi anbefaler at tage udgangspunkt i nedenstående forslag, da øerne passer sammen med bådtider og kan nemt kombineres, uden for meget sejlads.

1 uge: 3 dage + 4 dage
2 uger: 7 dage + 7 dage

Priser fra kr. 3.375  til kr. 100.000,- per pers. afhængig af rejseperiode og ø-valg. Santorini har de dyreste overnatninger i Europa – hvis du ønsker Caldera udsigt 5*!! – men også små pensioner der er til at betale…

Gode ø-hop kombinationer

 Santorini + Amorgos
Santorini + Naxos 
Santorini + Paros
Santorini + Mykonos

Fly til Santorini

Vi anbefaler at der flyves direkte til Santorini fra Kastrup. Du bestiller selv din billet og vi sørger for hotel opholdet på øerne.

Ønsker I at vide mere, og selv sammensætte jeres øhop i Kykladerne ?

 

Scroll til toppen