Vi elsker Kreta (Kriti)

Altså det ægte Kreta – vel og mærke.  Kreta er på størrelse med Sjælland, og er langt mere end 20 km. kyststrækning med barer og hoteller. Vi vil gerne tage dig med på en rejse til Kretas inderste sjæl. Kreta er øen med kilometerlange sandstrande, azurblåt hav, natur-skønne områder og ikke mindst en lokalbefolkning, som er stolte af, at de er græske og født på øen Kreta, hvor sprog, kultur, og arven fra deres forfædre bliver efterlevet i alt respekt.

Med over 5000 landsbyer og 15.000 kirker plus de små, der ikke er talt med, og en ½ mill. indbyggere er her tale om et ”land i landet”. Og livet med traditioner er lige så varieret som landskaberne…

Kriti bliver øen i Middelhavet kaldt blandt de lokale, altid med stolthed, og det er ikke blot en storslået natur, og turkisblåt hav, men også en ø hvor du kan opleve den ægte mentalitet af at rejse, blot få 100 meter fra kysten…

Levevisen, og den oprigtige græske gæstfrihed vil finde jer… og for den nysgerrige bliver man spontant placeret midt i en familiefest, fåre – klipning, vintrampning, eller til højbords ved en kirkelig begivenhed. Kretenserne er et stolt folkefærd, som elsker, at dele ud af deres traditioner, og deres oprigtighed er ægte, når vi som feriegæster bliver inviteret.

Der er et hav af oplevelser i vente for jer – som “tør” give Kreta den chance som en ø, hvor turisme ikke fylder og hvor lokalbefolkningen viser deres ansigter, og at der findes andet, end lange overfyldte strande og souvenirs forretninger.

Find inspiration her, og vi hjælper med at fastlægge en rejseplan og reserverer alle hoteller som vi kender og kan stå inde for.

Scroll til toppen