peloponnes & Tolo

Peloponnes road trip & badeferie Tolo 15 dage/14 nætter

Peloponnes Tolo Fly & Drive 

Rundrejse 14 dage 

Rundrejse i en uge og afslutning ved havet i en uge…  
Historie, strande, gastronomi, storby – og arkæologi…. – som selv den mest kræsne rejsende vil blive henrykt over. Her får du hele pakken, og afslutter med badeferie i det underskønne Tolo.

Rejseplan:
Dag 1-2 Kalavrita
Dag 2-3 Olympia
Dag 3-5 Kalamata
Dag 5-6 Monemvassia
Dag 6-12 Tolo
Dag 12- 15 Athen

Vi hjælper med at fastlægge en rejseplan og reserverer (bestiller) alle hoteller som vi kender og kan stå inde for. Derefter bygger du selv din rejse op – omkring hoteldatoerne som du vil.

Dag 1-2 Kalavrita
Athens airport – Corinth-canal – Kalavrita, 200 km

Kalavrita ligger i 750 m. højde, omkranset af det fantastiske Helmos-bjerg. Tag bjergtoget fra Kalavrita til kystbyen Diakofto. Turen på de 22 km. tager godt en time og går gennem den dybe Vouraikos-kløft, langs floden af samme navn. På vejen er der mulighed for at stå af ved Mega Spileon-klostret, som stadig er beboet, eller i landsbyen Zahlorou som ligger 642 m.o.h. En uforglemmelig tur. Lad os nævne, at jernbanesporet er Europas smalleste; 0,70 m. Sidst og ikke mindst, bør vi nævne at man i Kalavrita kan købe nogle af Grækenlands lækreste delikatesser. Landsbyen er kendt for sin pastaproduktion, marmelader, honning og krydderier, så her er der mulighed for at handle.
1 nat i Kalavrita 

Dag 2-3 Olympia
Kalavrita – Tripotama – Olympia, 120 km

Oplevelser:  Arkæologisk besøg & gamle stadion. Lidt længere nordvest findes byen Olympia. Fødestedet for de Olympiske Lege. Intet besøg på Peloponnes uden at opleve dette område, der blandt andet holder liv i den olympiske flamme. Vi ser museet og det gamle stadion. Folkets jubel synes stadig, at hænge i luften. Her har vi en spændende dag og slutter af på et skønt hotel.
1 nat Olympia 

Dag 3-5 Kalamata
Olympia – Pylos – Methoni – Kalamata, 180 km

Tid til lidt afslapning. Vi overnatter i Kalamata, som er en farverig kulisse for det sydlige Peloponnes. Grækernes yndede feriemål Kalamata er bl.a. kendt for sine sorte oliven, gode strande, og hyggelige by.
2 nætter Kalamata

Dag 5-6 Monemvassia
Kalamata – Mani – Monemvasia, 155 km

Efter morgenmad, er det retning til underskønne Monemvasia, som det ikke er mange forundt, at besøge. Vi bor ved havet, hvor der er lokal atmosfære, taverner, og gode strande. Vi skal blandt andet besøge den gamle borgby med snævre smøger, smukke kirker, pittoreske stenhuse og cafeer. Monemvasia er en by uden sidestykke. Grækenlands Gibraltar. Bygget på en lille ø, forbundet med en dæmning til fastlandet. For enden af dæmningen findes den eneste indgang. Heraf navnet Monem (= ene) Vasia (= adgang). Middelalderbyen er en rejse både til fortiden og nutiden. De små, snævre brostensbelagte smøger, smukke kirker, pittoreske stenhuse, restauranter og butikker.
1 nat Monemvasia 

 
 
 

Dag 6-12 Tolo
Monemvassia – Tolo, 225 km

Med sin beliggenhed i Argos bugten på den Argoliske halvø, er Tolo placeret i den smukkeste natur som Grækenland overhovedet byder på. Byen er bygget op ad en lille bjergskråning og har således den´mest ubeskrivelige udsigt over hele bugten med alle de omkransende bjerge og små øer. For enden af den børnevenlige, finkornede sandstrand, hvor der er rig mulighed for udfoldelse, ligger den hyggeligste lille marina med fiskerbåde. Tolo hvor vi har hotellerne er placeret i den smukkeste natur som Grækenland overhovedet byder på.  I Tolo er der masser af tid til at slappe af, og nyde det lokale område og naturen.
6 nætter – Tolo 

Dag 12- 15 Athen
Tolo – Athens, 170 km

Oplevelser: Akropolis,  museum & byrundtur.  Bilen kan afleveres på hotellet i Athen, eller i Athen lufthavn, hvor det er nemmere at finde til…  her er mulighed for  opdagelse i Athens bymidte, som er kendt for sine kulturskatte, blandt andet Akropolis og de mange templer, det nye museum, eller en  byrundtur i det stemningsfyldte Plaka. Ved afrejse sidste dag, anbefales det at tage taxa fra hotellet til lufthavn. 
3 nætter – Athen

 

AfrejsedatoDagePris pr.pers
2-sengs
Opredning
1 & 2. barn
 
1/4-29/6
1/7 – 31/8
1/9 – 31/10
15 dage
15 dage
15 dage
6.950
8.550
6.250
2.595
4.595
3.595
 
Flere dage
kan bestilles
* Ekstra / eller
mindre dage
fra -/+ kr. 490
VoksneBørn
2-11 år.
 
 Rejsens pris inkluderer:

15 dage / 14 nætter på valgte hoteller
Alle hoteller er inkl. morgenmad.
Billeje kat. A/B, inkl. fri km, og tyveri og ulykkesforsikring. (TP og CWD)

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter
PAI (personlig forsikring på bil) kan kun købes på stedet (ca. 8€ per dag)
Rejseforsikring
Andre pensioner, end beskrevet
Alle entre og fee

Kontakt os & få et tilbud på ø-hop:

Kort over Peloponnes & Tolo

Billeder fra Peloponnes & Tolo

Scroll to Top
Scroll til toppen